توضیحات

ویژه ی پیمانکاران محترم

با توجه به اینکه سیستم نظارتی با دستگاه دی وی آر  و نمایشگر جهت بررسی داده های دوربین در معادن و کارگاه ها ضروری می باشد تامین برق این تجهیرات با موتور برق علاوه بر صدای زیاد هزینه ی نگهرداری بالایی دارد بنابراین سیستم های خورشیدی برترین انتخاب می باشد.

برای افزایش سطح اگاهی و مانع از خسارات مالی  لازم است پیمانکاران ،مالکین معادن و صنعتگران این اطلاعت را بدانند.


سیستم نظارتی امنیتی خورشیدی

چکیده: سیستم خورشیدی نظارتی خورشیدی در دو نوع دسته بندی گردیده است:

۱- نوع اول دوربین های  وای فای چینی که یک پنل خورشیدی بین ۶ تا ۱۰ وات کوچک بر روی آن قرار دارد، این نوع دوربین قابل ارتقا نمی باشد و تعمیرات آن دشوار و کیفیت پایینی دارد اما به دلیل قیمت پایین این نوع دوربین  عمده ی کاربرد آن خانگی و باغهای کوچک می باشد.

۲- نوع دوم طراحی اصولی سیستم خورشیدی نظارتی متناسب با شرایط آب و هوایی منطقه و ویژه ی دوربینهای صنعتی با کیفیت که به دستگاه ای وی آر مجهز گردیده است، این سیستم توان مصرفی بالایی دارد و نیاز به پنل های ۱۷۰ تا ۳۳۰ وات دارد، از مزایای این سیستم امکان تعویض دوربین، باتری و سایر تجهیرات می باشد که به راحتی انجام می شود،عمده ی مصرف این سیستم در کارگاه ها، معادن، راهداری می باشد.


-دوربین مداربسته یکی از مهم ترین تجهیزات امنیتی و کنترل تردد در محیط های مسکونی، تجاری و صنعتی است. این ابزار کاربردی می توان تصاویر را با کیفیت قابل قبول ضبط و در دستگاهی به نام DVR یا NVR ذخیره می کنند. گاهی این تجهیزات در خارج از شهر یا در نقاطی دور از دسترس برق شهر نصب و راه اندازی می شوند که بدون شک برای کارکرد درست آن نیاز به انرژی الکتریکی است.

پکیج برق خورشیدی، منبعی کارآمد جهت تامین برق دوربین مداربسته است. هر پکیج برق خورشیدی می تواند به صورت دائم برق یک یا چند دوربین مداربسته را بدون هیچ مشکلی تامین نماید. نور خورشید در تمامی نقاط در دسترس است و پنل خورشیدی که المان اصلی پکیج برق خورشیدی است، انرژی موجود در نور خورشید را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند.

بدون شک نور خورشید در تمامی ساعات روز در دسترس نبوده و به خصوص در ساعات پایانی روز و در تاریکی شب، هیچ انرژی تولید نخواهد شد. به همین منظور از باتری جهت ذخیره سازی انرژی تولید شده توسط پنل خورشیدی استفاده می شود. همچنین باتری ها می توانند انرژی الکتریکی را برای روز های ابری نیز در خود ذخیره کنند و در نتیجه می توان از باتری ها به عنوان ذخیره پشتیبان ابری نیز استفاده نمود.

هر پکیج برق خورشیدی علاوه بر پنل خورشیدی دارای قطعات مهم دیگری است که مهم ترین این قطعات موارد زیر هستند:

  • پنل خورشیدی
  • باتری خورشیدی
  • شارژکنترلر
  • اینورتر
  • سازه پنل خورشیدی

-معمولا ساعت  عملکرد دوربین های نظارتی کارگاهی ۱۲ و ۲۴ ساعته می باشد که با توجه به ساعات مصرف طراحی صورت می گیرد.

-نصب پنل های  خورشیدی دوربین هم می تواند بر روی میله ی فلزی با ارتفاع از سطح زمین باشد و هم می تواند توسط پایه های مخصوص فلزی قابل حمل روی زمین قرار بگیرد.

بسته به تعداد روز هوای بارانی می توان ظرفیت باتری را بیشتر نمود تا در هوای بارانی نیز بخوبی کار کند، برای مثال  اگر سیستمی برای ۲۴ ساعت نیاز به باتری ۱۰۰ آمپر دارد برای اینکه در هوای بارانی روز بعد هم بتواند کار کند نیاز به باتری ۲۰۰ آمپری دارد.

در تصاویر بالا نمونه ای از سیستم دوربین مدار بسته  خورشیدی را مشاهده می نمایید که در محیط های صنعتی کارگاهی و معابر نصب و طراحی گردیده است.



تصویر بالا نمونه ای از دوربین پنل دار می باشد که کاربرد آن خانگی (ویلا،خانه باغ) می باشد و قیمتی بین ۳ تا ۶ میلیون تومان دارد.

روشهای نصب:

نصب ثابت در ارتفاع  توسط جوشکاری و بتون ریزی در داخل زمین




نصب بر روی پایه های آماده قابل حمل بر روی زمین، در این طرح برای جلوگیری از سرقت پنل ها می توان براحتی در شب پنل را به جای امن منتقل نمود یا در خودرو حمل نمود، در کمترین زمان نصب شده و هزینه نصب پایین دارد و نیازی به پیچ و مهره به زمین  نیست.


مانیتور (نمایشگر) خورشیدی

راه اندازی مانیتور جهت نمایش داده های سیستم نظارتی توسط سیستم خورشیدی ، مانیتورهای ال سی دی قابلیت اتصال به دستگاه دی وی آر را دارند، معمولا توان مصرفی آن ها بین ۴۰ تا ۸۰ وات می باشد و جهت نظارت و بازرسی موقت بین ۱ الی دو ساعت اطلاعت دوربین بازبینی و بررسی می گردد.